Skip to main content

Vi er en videoklub, der deler vores passion for videoproduktion og deler vores viden og erfaring i vores fællesskab. Hos os er det fællesskabet, der er i fokus, og vi lægger stor vægt på at dele vores viden og erfaring med hinanden.

Vi arrangerer foredrag, demonstrationer og konkurrencer for at sikre, at vores medlemmer kan lære og udvikle deres færdigheder inden for videoproduktion. Vores møder og arrangementer inkluderer diskussioner og opgaver, og vi byder alle med interesse for videoproduktion velkommen som medlemmer.

Vi mødes hver torsdag kl. 19.00 i vores lokaler for at dyrke vores fælles hobby. På vores klubaftener kan medlemmerne forvente forskellige emner på programmet, og vi viser film, der er produceret af vores medlemmer. Vi tilbyder undervisning i diverse redigeringsprogrammer, som enten bliver undervist af klubbens egne erfarne medlemmer eller udefrakommende gæster. Medlemmer kan medbringe deres eget udstyr eller låne udstyr fra klubben og samtidig få hjælp og vejledning fra klubbens erfarne medlemmer.

VI afholder klubmesterskaber, som kun er for klubbens egne medlemmer, men vi deltager også i andre konkurrencer. Vi er stolte medlemmer af ”Sjællandsstævnet”, som er en konkurrence med deltagere fra de andre tilsluttede sjællandske videoklubber.

Vil du være en del af vores passionerede fællesskab og lære mere om videoproduktion? Så meld dig ind i dag ved at skrive til gvk@grevevideoklub.dk.

Årligt kontingent er 500 kr., og indmeldelse er bindende for et regnskabsår ad gangen.